[e-pošta zaščitena]

+ 86-21-6094 5800

Vse kategorije

Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

Izdelki Booher Intelligent Tool Management gredo v tujino, premierno predstavljeni na nemškem sejmu Koln 2024

Čas: 2024-03-06 Ogledi: 29

Nemški sejem Koln je potekal od 3. do 6. marca 2024 v mednarodnem razstavnem centru v Kolnu v Nemčiji.

Mednarodni sejem strojne opreme Koln je trenutno največja in vplivnejša strokovna razstava izdelkov strojne opreme na svetu, ki poteka enkrat na dve leti. Letošnji sejem privablja več kot 3,200 razstavljavcev iz 55 držav z izdelki v petih kategorijah: orodja, mala industrijska oprema, pritrdilni elementi, ključavnice in izdelki za gospodinjstvo, ki zbirajo trgovce na drobno, dobavitelje in kupce s sorodnih področij po vsem svetu.

1


Poudarki razstave

Inovativna tehnologija:  Razstava združuje vrhunske blagovne znamke in najnovejšo tehnologijo z vsega sveta ter vam ponuja najnaprednejše izdelke in tehnologijo.

Bogati izdelki:  Razstava bo prikazala vse vrste izdelkov strojne opreme, vključno z orodji, gradbeno strojno opremo, strojno opremo za gospodinjstvo itd., ki ustrezajo različnim potrebam.

Industrijsko mreženje:  Sejem ponuja priložnost za srečanje dobaviteljev in kupcev iz oči v oči, kjer lahko komunicirate s strokovnjaki iz industrije, spoznate tržne trende in poiščete partnerje.

2

Booher je prvič nastopil na tujih razstavah z izdelki za inteligentno upravljanje orodij in postal prvo podjetje blagovne znamke strojnih orodij »Made in China«, ki združuje raziskave in razvoj inteligentne tehnologije z upravljanjem orodij, da bi leta 2024 odšlo iz države. Tokrat pripravili smo inteligentno omarico za gravitacijske senzorje, inteligentno fotoobčutljivo omarico za senzorje in inteligentni voziček za orodje, veliko evropskih strank pa je pokazalo veliko zanimanje za svetovanje in pogajanja na razstavnem mestu.

3

▲ Inteligentna omara gravitacijskega senzorja, inteligentna fotoobčutljiva omarica senzorja

4

▲Pametni voziček za orodje

Čezmorska razstava bo za Booher glavni kanal za pridobivanje novih naročil iz tujine in razširitev novih poslovnih priložnosti. 2024 Booher bo pospešil tempo odhodne razstave za razširitev trga: 5. november, ruska mednarodna razstava strojne opreme itd. ...... Takrat vas vse iskreno vabimo, da nas obiščete.

11
22
33