[e-pošta zaščitena]

+ 86-21-6094 5800

Vse kategorije

Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

Čudovit pregled 23. kitajskega mednarodnega industrijskega sejma – Baohe Booth

Čas: 2023-09-26 Ogledi: 11

23. Kitajski mednarodni industrijski sejem se je 23. septembra uspešno končal v Državnem kongresnem in razstavnem centru (Šanghaj). Letošnji industrijski sejem traja 5 dni, s skupno 9 glavnimi strokovnimi razstavnimi prostori iz 30 držav in regij po vsem svetu, prvič predstavljenih skoraj tisoč novih tehnologij in novih izdelkov.

640_1

Na tem industrijskem sejmu je Baohe lansiral nov izdelek inteligentnega upravljanja orodij: inteligentno gravitacijsko indukcijsko omarico za recikliranje ovratnikov, inteligentno omarico za upravljanje polnjenja, 1+4 RFID inteligentno omarico za upravljanje orodij in druge izdelke za upravljanje orodij.

640

640 (1)640 (2)

Baohe je v skladu s trendom dobe inteligence in brez posadke ter je razvil vrsto izdelkov za inteligentno upravljanje. Zanašajoč se na napredno in učinkovito inteligentno tehnološko posredovanje, izvaja učinkovito in natančno upravljanje orodnih izdelkov, uresničuje sledljivost posojil in odplačil ter inteligenten inventar, da bi rešil boleče točke visoke ponovljivosti dela in visokega inventarnega pritiska na zaloge menedžerjev v industriji. , ki je prejela soglasno priznanje vseh.

640 (3)

Vgrajen RFID oznaka

(4)

Tehnologija zaznavanja gravitacije

(5)

(6)

20. septembra so povabljene stranke pod vodstvom g. Wu Jinhuja, generalnega direktorja podjetja Baohe, obiskale proizvodno in montažno bazo razstavnega centra Baohe v mestu Changzhou.

(7)

640 (7)

Baza ima popoln prikaz inteligentnih izdelkov in logistični center izdelkov Baohe: prvo nadstropje je razdeljeno na: testiranje RFID in testiranje inteligentnih kanalov, območje za namestitev in zagon inteligentnih izdelkov, proizvodno območje za graviranje EVA; tretje nadstropje je razdeljeno na: skladiščenje in pošiljanje orodij, inteligentni inventar, inteligentni prikaz in predstavitev izdelkov, območje za raziskave in razvoj inteligentne programske opreme.

8.1

Med njimi lahko stranke bolj intuitivno razumejo pomembno nadzorno vlogo sistema za upravljanje inteligentnih orodij v celotnem upravljanju skladišča z obiskom centra za inteligentna orodja. Uresničite pravi inteligentni nadzor materiala in učinkovito izboljšajte delovno učinkovitost.

Baohe je opremljen s predano servisno ekipo za vsako cenjeno stranko, profesionalni inteligentni vodje izdelkov in prodajni inženirji pa vedno čakajo na vaše potrebe.

640 (8)


Prejšnja: 2024 NEMČIJA KOLN SEJEM VABILO

Naslednji : Noben