[e-pošta zaščitena]

+ 86-21-6094 5800

Vse kategorije

predstavitev podjetja

Domov> O nas > predstavitev podjetja

O nas
O nas

Booher, ustanovitelj podjetja Booher Cloud Leopard Technology (Shanghai)Co., Ltd. Steve A. Booher je vodilni v industriji navornih orodij, ne zato, ker je bil glavni inženir v največji skupini orodij na svetu, Danaher Tool Group, ampak zato, ker je ima več kot 30 let neprekinjenega strokovnega znanja in izkušenj pri oblikovanju navornih orodij ter priznanja in spoštovanja po vsem svetu.

Naša ekipa za raziskave in razvoj ima sedež v ameriški proizvodni tovarni Georiga, ustanovljeni v Šanghaju. Konsolidirali smo zaporedoma svetovno znano tovarno navora, največje svetovno proizvodno podjetje orodij z izolacijo VDE, orodij ESD, vojaških varnostnih ohišij in druge platforme industrijskih izdelkov, ki zagotavlja bogate industrijske izdelke kitajskemu elektroenergetskemu sistemu, vetrni elektrarni, železnici, nafti in petrokemična, vesoljska, energetska avtomobilska proizvodnja, strojna proizvodnja, vrhunski hoteli in industrija vzdrževanja nepremičnin itd.

Izdelki Booher so prestali najstrožja certificiranja in testiranja na svetu, vključno s certifikatom VDE, ki ga je izdal Verband Deutscher Elektrotechnikere v nemščini, sledijo IEC, predpisi EU o REACH, ASTM, STANAG4280, MILC-4150J, FED-STD-101C, vsi ti proizvajalci postanemo vodilni položaj na svetovnem proizvodnem področju. Ko bo industrijska rast 4.0 postala nacionalna strategija, bo vzpostavitev zelo personaliziranega, digitalnega izdelka in storitve v proizvodnem načinu prihodnja misija in cilj podjetja BOOHER.