[e-pošta zaščitena]

+ 86-21-6094 5800

Vse kategorije

Industrijske novice

Domov> Novice > Industrijske novice

V prizadevanju za vrhunske podrobnosti Baohe podeduje stoletno mojstrstvo izdelave na Kitajskem

Čas: 2023-03-16 Ogledi: 15

V zadnjih letih se je kitajska industrija strojne opreme za ročno orodje hitro razvila in vse več lokalnih blagovnih znamk se je pojavilo kot konkurenti na mednarodnem trgu.

Kot kitajska blagovna znamka ročnega strojnega orodja se Baohe zanaša na ustanoviteljeve dolgoletne proizvodne izkušnje na področju orodij, drži obrtniškega duha »kakovost izvira iz prepričanja«, primerja nemško kakovost in preoblikuje »obrtniški duh« odličnosti v "rafiniran" standard v dejanski proizvodnji. Strog nadzor nad kakovostjo izdelkov, togo spoštovanje standardov, neomajno prizadevanje za oblikovanje in navdušeno iskanje inovacij.

1

Baosheng je enota za pripravo nacionalnih standardov za momentne ključe, vijačne izvijače in imbus ključe na Kitajskem. Po testiranju mednarodnih organov izdelki izpolnjujejo ali celo presegajo evropski standard DIN.

Ročno orodje z VDE izolacijo

Izolacijski izdelki imajo 28 nemških certifikatov VDE GS in so prestali izjemno strog nemški certifikat VPA GS.

x1

Navorni ključ

Ne glede na to, ali gre za momentni izvijač ali profesionalno opremo za testiranje navora, ima Baohe ustrezne izdelke, ki ustrezajo potrebam strank. Patentirana zasnova inovativne strukture močno izboljša vzdržljivost in natančnost. Tudi če število uporab preseže 5,000-krat, lahko natančnost še vedno doseže standard.

x2

Klešče industrijske kakovosti

Baohe serije industrijskih klešč uporabljajo napredno opremo za izboljšanje proizvodne tehnologije, zmanjšanje porabe materiala in energije za 10 % ter zagotavljajo natančno in fino kakovost površine kovanja, močno in vzdržljivo.

5

Ključ

Edinstvena nedrseča zasnova in ergonomsko oblikovani gladki robovi so natančno izdelani po visokih standardih, da podaljšajo življenjsko dobo vijakov in matic ter zagotovijo, da se najmanjše tolerance izdelka popolnoma ujemajo z velikostjo matice.

6

Industrijski izvijač

Izvijač Baohe je kot celota prestal test REACH, izvaja standard DIN/ISO/GB in se lahko neprekinjeno uporablja 10,000-krat.

7

V zadnjih nekaj desetletjih so mednarodne blagovne znamke ročnega orodja zasedle prevladujoč položaj na kitajskem trgu, zdaj pa vedno več lokalnih blagovnih znamk privablja več kupcev z visoko kakovostnimi izdelki in cenovno konkurenčnostjo.

2

Baohe je postopoma vzpostavil edinstveno podobo blagovne znamke "stroškovno učinkovitih industrijskih orodij" na kitajskem trgu, primerjal mednarodno kakovost, nenehno izboljševal kakovost in tehnično raven ter naredil kitajsko proizvodnjo novo globalno merilo.